Kompetencer og ressourcer til din rådighed

Kompetencer og ressourcer

I Sensor Media er det vores mål at blive din stærke samarbejdspartner. Vi er dine specialister, der står til rådighed med stærke tekniske kompetencer og ressourcer, der retter sig mod IT - løsninger inden for alle områder i virksomheder med kunder og gæster.

Vi ved at det kræver omhyggelige overvejelser, når det kommer til at træffe den rigtige beslutning ved tunge investeringer i IT-løsninger. Her står vi til rådighed med serviceydelser i rådgivning, hardware, installation og support, hvilket du kan læse mere om herunder.

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning og sparring til virksomheder, der står i overvejelser om hvordan de træffer den bedste beslutning i fht. at investere i IT.

Hardware

I Sensor Media har vi rigtig mange års erfaring i at udvælge de bedste produkter fra de bedste producenter til de mange brancher vi henvender os til.

Installation

I forbindelse med køb af hardware tilbyder vi en installations service, hvor vi håndterer installationen af den købte hardware.

Support

Alle vores produkter understøttes med garantier og en support fra vores danske tekniske afdeling, hvis uheldet skulle være ude.